VOCAL COACHING PROGRAM by Ana milenkoviĆ

More Website Templates @ TemplateMonster.com. August20, 2012!
Ana Milenković

VOCAL COACHING PROGRAM

BY ANA MILENKOVIC

- Isključivo je INDIVIDUALNI PRISTUP
- Broj časova zavisi od početnog nivoa polaznika!
- Po završetku programa se dobija diploma!

INFO I PRIJAVE:

E-mail: marketing@anamilenkovic.com
Telefon: +381 (0)69 01 61 280

program je namenjen:

1. PoČetnicima

Onima koji nemaju nikakvo iskustvo u pevanju, a talenatovani su, preporučujemo početni nivo od 30 časova, gde se uče osnovni elementi pevanja (disanje, vibrato itd.), rad na frazama, kao i primena naučenog kroz rad na interpretaciji pesme odabrane u dogovoru sa Anom.

2. iskusnima

Onima koji imaju iskustva (pevanje u horu, muzičkoj školi, ... ) ali ne i dovoljno ''svesti'' da svoj talenat iskoriste u punom potencijalu, preporučujemo viši početni nivo od 20 časova, gde radimo na osvešćivanju vokalnih mogućnosti polaznika kroz rad na posebno pripremljenim frazama. Primena naučenog na interpretaciji odabrane pesme.

3. pevaČima

Za pevače koji su svoju tehniku zapostavili, koji bi želeli da se vrate u formu, preporučujemo napredni nivo od 10 časova, gde se uglavnom rade korekcije i vraćanje pevača u formu. Primena naučenog na interpretaciji odabrane pesme.


snimanje

*** Ukoliko snivmate pesmu/album, a niste sigurni u sopstvenu interpretaciju, preporučujemo Vam Anu, kao ličnog producenta koji će raditi sa Vama na sistematskoj pripremi i osmišljavanju umetničkog izraza Vaše interpretacije.